kees heeft meer
dan vier letters

Yep, je leest het goed. Ik heb er nog 22 (zelfs 23 voor de scherpzienden). Geldt voor iedereen overigens. En dan ontvang ik nog graag gastletters zoals de ringel-s, de o-umlaut en de c-cedille. Hoe meer letters, hoe meer vreugde! Heb ze allemaal even lief.

Vanaf jonge leeftijd speelt taal al een belangrijke rol voor mij. Startpunt was klip en klaar. In het laatste jaar van de lagere school haalde ik mijn altijd nog meest favoriete titel. Drie proefwerken afronden met minimaal een 9 en op voor de meesterproef. En dan officieel Meester in de Werkwoorden!

Tijdens school- en studietijd gingen alle remmen los als redacteur en columnist bij sportverenigingen. Eindexamen in Nederlands, Engels, Duits, Frans, Grieks en Latijn. Ik hou van taal. Niet alleen mooi hedendaags Nederlands, maar ik verwonder me ook over Catalaanse straatnaamborden in het Sardijnse Alghero of de taal die Tarzan met dieren sprak. Tantor en zo. Ja, kan er niets aan doen.  

Jarenlange professionele ervaring als tekstschrijver en redacteur. Zowel zelfstandig als in loondienst. Sinds 2021 weer zelfstandig met Studio Alfa. Ik werk met taal. Ik ben gelukkig. Schrijven zonder schroom, schrijven met een glimlach, schrijven…..niets liever!

Ik ben Kees de Klerk, tekstschrijver.

Kees schrijft licht, open en duidelijk. Leest makkelijk en plezierig. Mooi om te merken dat zijn enthousiasme voor Struikroven zo groot is.

Bernice Kamphuis

Initiatiefnemer Struikroven

Ik ben hartstikke tevreden met Kees als tekstschrijver. Hij weet precies wat je wil (soms beter) en levert zoals beloofd strakke teksten!

Kevin Boeren

Hypnotherapie Kevin Boeren

Zelfs verzekeringsvoorwaarden weet Kees leesbaar te maken. Als ie dan ook los mag gaan op webcontent, word je helemaal blij.

Marjolein Gerritsen

Scrummaster Content VGZ

Creatieve geest, stelt de juiste vragen en verrast je met vreemde invalshoeken om tot een goed resultaat te komen. Fijn samenwerken!

Tim van Heukelom

Eigenaar Commilfo Reclame

meer weten over ons?
Vraag het!

6 + 9 =